Sandy van den Goorbergh 
Is de oprichtster van Equilogic.

Sandy's paarden zijn haar leermeesters en horen zodoende ook tot het Equilogic Team! We stellen ze dus even voor.

Sandy reed al op jonge leeftijd hoog niveau dressuur op haar New Forest 'superpony' Spencer.
Dit was een zeldzaam lieve pony waardoor zij veel vertrouwen opdeed richting paarden. Echter het stak haar toen al hoe mensen met paarden om gingen en zij is dan ook al heel snel op zoek gegaan naar wat de pony leuk vond en wat goed voor hem was. Mede omdat de pony depressief leek en intens moe was (na jarenlang veel te intensief gebruikt te zijn op een manege). Hier begon een zoektocht langs natuurgeneeskundige therapieën, verschillende soorten voeding en verschillende typen training en manieren van omgang. Doordat er goede resultaten werden behaald met homeopathie, aanpassing van voeding, stalling en training ging Sandy de HBO opleiding tot natuurgeneeskundig veterinair volgen. Door verschillende therapieën toe te passen ging het nòg beter met Spencer en uiteindelijk bereikte hij de respectabele leeftijd van 37 jaar, in geluk en gezondheid.

Samen met zijn vriend Noran, een Arabische ruin die 35 is geworden en helemaal niet gemakkelijk te hanteren was, heeft sandy veel geleerd.

De nieuwe generatie was Vana (Vahastrona). Deze zwarte merrie KWPN werd gekocht om haar prachtige dressuur afstamming en capaciteiten met prachtige gangen. Door deze merrie zelf in te rijden hoopte zij alles van het begin af aan zelf goed te doen zodat er niet zoveel problemen zouden komen als bij Spencer. En de problemen zoals bij Spencer kwamen niet, maar dit moeilijke paard bleek in alles tegenovergesteld aan Spencer! Hierdoor volgde een reeks aan problemen oplossen bij deze pittige merrie die in principe tegen alles was, geen druk kon verdragen en zich niet kon 'geven'. Na een aantal jaren kwam Josepha Guillaume in beeld, welke haar Equus Universalis™  systeem toepaste en met succes! Naar aanleiding daarvan is Sandy de opleiding tot Equus Universalis™ instructeur gaan volgen. Ook ex- Grand-prix amazone Christien den Boer heeft haar steentje bijgedragen aan de africhting van Vana. Door haar 'reguliere' training op topniveau heeft Sandy haar 'Fingerspitzengefühl' en de lichtheid tijdens de training nog verder kunnen uitbouwen.
Bijna ieder probleem dat men tegen kan komen bij paarden, heeft zij met Vana doorgewerkt. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en was Sandy niet zo een goede trainster geweest als zij niet al deze problemen was tegen gekomen bij Vana. Vana is een ware leermeesteres geweest.

De zwarte groninger merrie Femma, die enige jaren later kwam, was zowel fysiek als mentaal een getraumatiseerd paard. Gedurende jaren heeft Sandy dit hypergevoelige paard dat aan 1 oog bijna blind was, zowel lichamelijk als geestelijk weer grotendeels goed gekregen dankzij natuurgeneeskundige therapieën en correcte training.

De PRE merrie Reina kwam in 2012 in beeld. Liefde op het eerste gezicht! Meteen al wist Sandy: Dit is mijn paard. Na een aantal maanden kreeg ze de kans om haar te kopen en aldus om te scholen naar het Equus Universalis™ systeem. De adembenemend mooie Reina maakt haar dromen waar! De fijngevoeligheid en zachtheid waarmee dit paard getraind moet worden is ongekend en ook zij heeft Sandy weer veel bijgebracht en het begrip lichtheid een nieuwe dimensie gegeven!

Rogier Ranschaert
Is de partner van Sandy van den Goorbergh, welke bijspringt waar nodig. Hij helpt regelmatig bij het verzorgen van de paarden en waar nodig tijdens de training. Hij is goed met 'lastige' paarden en heeft een natuurlijke autoriteit en kalmte.
Onderhoud van de trainingslocatie in Schinnen wordt mede door hem gepleegd en als er nieuwe plannen zijn wat betreft de faciliteiten voert hij ze meestal uit.