Heeft je paard fysieke, mentale of emotionele problemen, of wilt je disbalans en ongemak voorkomen, dan kan Equilogic jou verder helpen!
Met reeds 18 jaar ervaring als natuurgeneeskundig therapeut voor paarden en pony's is Sandy van den Goorbergh de persoon bij uitstek om jouw dier weer in optimale conditie te krijgen.

In bezit van het HBO diploma tot natuurgeneeskundig veterinair en na een aantal vakken in de reguliere diergeneeskunde gevolgd te hebben (universiteit van Antwerpen) kan zij jou van deskundig advies voorzien omtrent de gezondheid en/of het herstel van je paard.

Er wordt tijdens een consult ingezoomd op de totale gezondheid van jouw paard en de eventuele dieper liggende oorzaken van de lichamelijke of psychische ongemakken.
Natuurgeneeskunde kan tevens een waardevolle aanvulling zijn op de behandeling van de reguliere dierenarts. Indien gewenst wordt er samengewerkt met de desbetreffende dierenarts.

Equilogic werkt met verschillende therapieën, van homeopathie tot bloesemremedies maar ook gedrags- en voedingsleer. De therapievorm wordt geheel op het dier en de situatie afgestemd. Er wordt altijd een combinatie van therapieën geadviseerd, afhankelijk van de aard van het paard en de hulpvraag.  Het is ook om deze reden, dat er geen goede adviezen via e-mail of telefoon gegeven kunnen worden. Sandy zal altijd het paard of de pony in levende lijve moeten kunnen zien, voelen en onderzoeken. Het volledige beeld zal ervoor zorgen dat het beste advies omtrent natuurgeneeskunde gegeven kan worden. 

Wil je een afspraak maken, weten of een consult van nut kan zijn of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.