Bij Equilogic kun je terecht voor lessen in Dressuur aan de hand, klassieke rijkunst (volgens de Spaanse rijschool in Wenen), diverse soorten grondwerk en revalidatie training.
Ik focus mij zowel op combinaties met gevorderd niveau als op paarden met problemen. Denk hierbij aan paarden met gedragsproblemen, agressie, staken, trauma’s, kreupelheden, onregelmatigheden en werkelijk ieder ander ‘probleem’ wat je kunt tegenkomen.

Omdat ik werk volgens de Equus Universalis manier (een holistische wijze met een totaal andere invalshoek dan iedere andere vorm van paardentraining of gedragstherapie) boek ik vaak resultaat daar waar andere methoden zonder resultaat blijven. Wil je meer weten? Kijk dan bij ‘over mij’ en op www.equusuniversalis.nl

Ik kom op locatie en het is mogelijk met je paard naar mij toe te komen in Schinnen, Limburg. Ook kun je les krijgen op en naast (dressuur aan de hand en grondwerk) de hoog opgeleide paarden van Equilogic.

Bij Equilogic kun je je paard in training zetten. Dit is met name bedoeld voor paarden die bijvoorbeeld kreupel zijn, gedragsproblemen hebben, getraumatiseerd zijn of die zijn ‘uitgedokterd’. Het is ook mogelijk om daarbij zelf les te krijgen, zodat je thuis weer verder kunt gaan op de manier die jouw paard goed doet.

Neem nu al contact op

Bij Equilogic kun je de Equus Universalis instructeurs- en trainers opleidingen volgen. Equus Universalis is een totaalconcept en heeft zich tot doel gesteld paarden op een gezonde manier te trainen, houden en om te gaan met, zodat ze gezond en gelukkig zijn tot op hoge leeftijd.

Op de instructeurs- en trainersopleiding leer je hoe je dit kunt doen en overbrengen middels klassieke rijkunst volgens de Spaanse rijschool, dressuur aan de hand, grondwerk en beloning. Dit alles met het mentale welzijn van het paard voorop, gebaseerd op biomechanica en overgoten met een vleugje natuurgeneeskunde.

Meer weten?

Een aantal keren per jaar organiseert Sandy, eventueel samen met collega’s, dat een Bereiter van de Spaanse Rijschool in Wenen naar Nederland komt om lessen te geven in de puurste vorm van klassieke dressuur. De Spaanse rijschool in Wenen is het oudste instituut van de wereld waar de klassieke rijkunst gepraktiseerd wordt.

Equus Universalis instructeurs/studenten krijgen altijd voorrang bij deelname aan de clinics maar regelmatig is er ook nog plek voor mensen van buitenaf. Volg de facebook pagina “classical dressage clinics’ voor de meest recente info.

Een vraag hierover?

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.