Natuurlijk genezen

 

Natuurgeneeskunde biedt een breed scala aan therapieën om de gezondheid van je paard te bevorderen, zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens een consult wordt gekeken naar wat je paard nodig heeft om weer gezond en gelukkig te worden.

Hierbij worden niet alleen natuurlijke middelen ingezet maar ook aanvullende adviezen gegeven. Paarden staan nog heel dicht bij hun oorspronkelijke natuur, waardoor ze heel gevoelig zijn voor op natuurgeneesmiddelen.

De klachten waarbij natuurgeneeskunde uitkomst kan bieden zijn zeer uiteenlopend. Denk niet alleen aan het ondersteunen bij ziekte, maar natuurgeneeskunde kan ook klachten voorkomen.

Bijvoorbeeld goede voeding en goede leefomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je paard een groter algemeen welzijn ervaart waardoor hij/zij minder vatbaar is voor ziekten. Zorgen dat je paard letterlijk en figuurlijk ‘lekker in zijn vel zit’ kan hem/haar ook minder vatbaar maken voor ziekten en klachten.

Voor een kwalitatief goed advies zal ik altijd het paard in levende lijve moeten zien, dus telefonisch/mail/whatsapp adviezen doe ik helaas niet. Wil je weten of een consult zinvol zou zijn voor je paard of wil je een consult inplannen, neem dan contact op via whatsapp of e-mail.

Contact opnemen
  • De duitse firma Dr. Schaette, waaronder herb & mineral (voorheen Ursonne genaamd)
  • Phytonics
  • Puur
  • Traumeel
  • Bachbloesems
  • Diverse kruiden en kruidenmixen

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.