Over mij

In ben Sandy van den Goorbergh: Natuurgeneeskundige voor paarden, gediplomeerd instructrice en hoofd van Equus Universalis (anno 2006).
Equus universalis is een totaalconcept met als doel paarden gezond en gelukkig te maken/houden met als basis de klassieke dressuur en reward based training.

Ik heb de Equus Universalis instructeursopleiding* overgenomen van grondlegster Josepha Guillaume en ben daar ook een Engelstalige (internationale) versie van gestart. Al jaren geef ik met heel mijn hart en ziel les aan potentiële professionals met als doel de Equus Universalis olievlek te verspreiden over heel de (hippische) wereld om paardenwelzijn te bevorderen.

Ook als HBO gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut voor paarden heb ik middels consulten gelukkig al heel veel paarden met diverse problemen mogen helpen gezonder en gelukkiger te worden. De combinatie van natuurgeneeskunde en Equus Universalis is de ideale manier om paarden te revalideren.

Al sinds 2017 volg ik een aantal lessen per jaar van een Bereiter van de Spaanse rijschool. Dit alles maakt dat ik zeer veel kennis in huis heb als het gaat om paardenwelzijn en gezonde training die het paard veel plezier en een goed gevoel bezorgt. Ik woon in Schinnen met mijn man, dochter en diertjes en heb mijn bedrijf Equilogic aan huis.

Bezoek onze website

NATUURGENEESKUNDIG CONSULT:
Duur: 1,5 – 2 uur – € 95,-

LES:
Duur: 45 min.
Op locatie: 60,-
(Indien reistijd langer dan 20 minuten wordt 30 cent per km berekend).
Bij Equilogic met eigen paard: 50,-
Bij Equilogic op schoolpaard: 60,-

PAARD IN TRAINING/REVALIDATIE EN/OF THERAPIE:
Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Een vraag hierover?

Equilogic is gelegen in het landelijke Schinnen, Zuid-Limburg (NL). 

De prachtige locatie is voorzien van een buitenbak met een goede, gedraineerde bodem. De stallen hebben allen een goed gedraineerde uitloop en er zijn diverse weides beschikbaar. 

Equilogic is goed en snel bereikbaar vanaf de autosnelweg A76 en voorzien van voldoende eigen parkeergelegenheid. 

Equilogic

Hegge 150
6365 EG Schinnen
 
KVK: 54762928
BTW: NL001812621B41

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.